Mot Stockholm!

Hallå hallå internet! Jag sitter som bäst på Helsingfors-Vanda flygplats och väntar på att boarda mitt plan mot Stockholm. Ska hälsa på min kompis Lisen och bara passa på att njuta av staden.

Kan inte minnas när jag senast besökt Stockholm endast för skojs skull, däremot har det blivit rätt många snabba jobbresor dit de senaste åren. Min plan är att vi ska göra så lite som möjligt. Eller mest hänga i fina parker, ha spontanpicknick och dricka kall öl och skumpa. Och en kanelbulle måste jag få. Det blir väl bra?

Förresten så går artikeln med mig nu att läsa på Hufvudstadsbladets webbsida. Jag gillar att journalisten tog med det jag sa om att min redaktör Amanda, illustratören Linn och jag är ett powerteam på tre unga kvinnor. Är själv stolt och glad för att ha fått jobba med så begåvade personer. Ett sant privilegium.

Jag undrar hur många foton en kan ta på sin bok? Svar: antagligen jättemånga.

Jag undrar hur många foton en kan ta på sin bok? Svar: antagligen jättemånga.

Mindre än en vecka kvar till releasefesten förresten och i går skrev jag ett inlägg om just releasefester och hur det egentligen funkar på Debutanbloggen. Läs det om du inte redan läst!

Nu undrar jag om jag ännu lyckas klämma in nån random detalj i det här inlägget eller om jag kanske bara ska koncentrera mig på att dricka min skumpa och tagga för Stockholm. Vi hörs när vi hörs men glöm inte att det händer en massa spännande på mitt Instagramkonto. Eller bilder och sånt. Hej hej!