Stockholm lost & found

Viktigt meddelande som Lisen och jag hittade i tidningen Metro.

Viktigt meddelande som Lisen och jag hittade i tidningen Metro.

En lite trött och sliten resenär här hej! Min resa började mindre bra med att jag lyckades klanta till det och glömma min Kindle på flygplanet. Historien fick ändå ett lyckligt slut när jag (240 kronor fattigare) åter har förenats med e-boksläsaren. Jag lyckades också köpa fel mascara på flygplatsen – eller jag köpte ett fransförlängningsvax (?!) i stället för själva mascaran. Håhå alltså, hade verkligen inte hjärnan med mig på torsdag!

Men i övrigt har jag inget att gnälla över. Jag har fått äta en massa gott och hänga med Lisen och Clara. På fredagen visade Stockholm sig från sin bästa sida och jag lavjade Sandra Beijer fullt ut: picknick, kort kjol, cava och babybel-ost. Min bok blev spådd i tarotkort och jag fick en ny kompis. Sedan fortsatte vi ut i Stockholmsnatten.

På Claras favoritställe:  Lemon Bar  där vi dansade oss svettiga. Jag lärde mig också att jag inte alls hatar GT som jag trodde. Helt bra att veta om en skulle råka bli bjuden på en GT i framtiden.

På Claras favoritställe: Lemon Bar där vi dansade oss svettiga. Jag lärde mig också att jag inte alls hatar GT som jag trodde. Helt bra att veta om en skulle råka bli bjuden på en GT i framtiden.

På lördag gick vi en shoppingrunda och jag hittade ett par nya skor, en kul dekorationsgrej till releasefesten och annat smått och gått. I dag köpte jag något jag länge drömt om: en gul regnrock. På lördagskvällen åt vi pizza och drack sedan öl utomhus och hade en så där bra sommarkväll en kan ha.

Supergod pizza på  Omnipollos hatt .

Supergod pizza på Omnipollos hatt.

Nu väntar jag på att planet mot Helsingfors ska lyfta. Ska bli riktigt skönt att sova i egen säng – behöver verkligen ladda upp för nästa vecka. Bara tre nätter tills releasefestdagen som har potential att bli årets roligaste dag full av kramkalas och glädjetårar. Nästa vecka borde också boken dyka upp i affärerna! Guldgusti är sannerligen värd sitt namn.

Jättegod ramen på  Ki Mama Ramen , men mina dumplings (som inte syns på bild) var ännu godare.

Jättegod ramen på Ki Mama Ramen, men mina dumplings (som inte syns på bild) var ännu godare.