Andra som bloggat om mig & boken

Jag överdriver inte det minsta när jag säger att jag är helt överväldigad av all kärlek jag får för tillfället i olika hörn på internet. För att komma ihåg allt detta fina under sämre stunder tänkte jag att jag ska samla ihop alla inlägg jag hittills sett.

Daniela var först ute och skrev om en trevlig överraskning. Smulan (eller Jonski som jag kallar henne) har läst min bok och gillat (!) – det betyder mycket för mig eftersom jag vet att hon läser mycket. Jennifer har skrivit ett långt och fint inlägg om mig och boken och om releasefesten och också Lina skrev ett fint inlägg från festen.

Hur många gånger är det förresten rimligt att besöka Akademen för att stalka sin bok? Frågar för en kompis.

Hur många gånger är det förresten rimligt att besöka Akademen för att stalka sin bok? Frågar för en kompis.

Men bäst måste väl vara Dannis inlägg där hon skriver att jag skrivit årets (!!) bästa bok. Wow! Gillade också väldigt mycket Julias recension på Litterarum. Det är den första lite längre recensionen och det är så spännande (och väldigt skrämmande) att vänta på recensioner. I natt drömde jag faktiskt om recensioner och kunde inte sova, men fortsätter de i samma stil har jag väl inget att oroa mig för, eller?!

Utöver det här har jag fått många många privatmeddelanden där folk skriver att de tyckt om min bok och trivts i Ecuador. En del kompisar kan väl kanske vara lite jäviga, men fint ändå att de gillat. Hur mycket jag än skrivit för mig själv är det så klart ett faktum att jag vill att folk som läser också gillar. En är ju rätt simpel och mänsklig ändå.