Ett år äldre – vinn min bok!

I lördags var det min födelsedag, hurra för mig! Jag fyllde alltså 31 år och är på nåt sätt väldigt okej med det. Enligt samhället är jag väl misslyckad som är singel och barnlös, men i stället har jag fått göra och får göra så himla mycket roligt. Jag tänker mig att allt det där andra löser sig om det är meningen att det ska ske.

Fick en magnumflaska cava i present och det gjorde mig naturligtvis jätteglad!

Fick en magnumflaska cava i present och det gjorde mig naturligtvis jätteglad!

Nåväl, firade min födelsedag med att ordna middag för några kompisar. Lagade kantarellpasta på kantareller plockade av pappa och mina fina vänner bidrog med bland annat sallad och efterrätt och så klart en massa skratt och härligt sällskap. Jag avslutade kvällen på bästa möjliga sätt – karaoke!

Hade verkligen inte så stora förväntningar på årets firande, jag känner att allt med boken varit mer än nog, men visst är det bra att ha en "orsak" att samla vänner till fest och umgänge. Blev en jättefin kväll – så där som det brukar med mina vänner.

Rätt fint ändå att jag lyckas klämma in en middag för 9 personer på mina 29,5 kvadrat!

Rätt fint ändå att jag lyckas klämma in en middag för 9 personer på mina 29,5 kvadrat!

Nu tänkte jag fira lite virtuellt med just dig som läser bloggen genom att tävla ut ett exemplar av min bok Vad heter ångest på spanska?, en fin tygkasse med bokens omslag och en solkräm från Dermosil. Solkrämen kanske inte känns så aktuellt just nu, men det lär väl komma nya somrar?!

För att delta vill jag att du ska skriva en kommentar här i inlägget och motivera varför just du ska vinna ett ex. Kommentera senast söndagen den 3 september så väljer jag en vinnare sen! Lycka till!

vhåps på hög.jpg