Nu finns boken!!!

För 1668 dagar (!) sedan började jag skriva Vad heter ångest på spanska? och i dag fick jag äntligen meddelandet om att boken hade kommit från tryckeriet till Förlaget. Jag satt en stund och visste inte riktigt vad jag skulle göra av mig själv. Sedan tränade jag, duschade och rusade i väg till Förlaget.

Där möttes jag av ett stort gäng som precis hade avslutat ett möte och sedan tryckte Andrea boken i handen på mig. Jag stod där med ett fånleende medan vd:n knäppte en bild på mig. När jag gick därifrån ösregnade det men jag kunde inte ha brytt mig mindre – äntligen finns min bok!

Hela dagen har varit rätt så overklig och jag är så glad och tacksam över all kärlek jag fått på sociala medier. Kan knappt föreställa mig hur det kommer att bli på releasefesten. Jag har firat med sjukt god kantarellpasta och skumpa. Med jämna mellanrum måste jag plocka fram boken och bara känna på den. Nu finns den!

Om du vill ha boken så kan du köpa den direkt av mig och få den signerad, eller så köper du till exempel via Adlibris (finns både på svenska och finska Adlibris) eller Bokus. Det dröjer ändå några dagar innan boken finns i butikerna – samma gäller med mina egna böcker. Men jag hoppas kunna börja skicka iväg böcker under nästa vecka och då borde den också ha dykt upp i butikshyllorna!