Bloggförvirrad

Vad är det här egentligen för en blogg? Det har jag tänkt flera gånger på sistone. Min slogan är författardrömmar & andra drömmar och skrivandet är ju ett bärande tema, men det har inte blivit så många skrivinlägg eftersom jag inte jobbat med text de senaste månaderna. Däremot har det blivit desto mer allt möjligt annat. Jag har börjat med veckorapport på måndagar och så fyller jag på det jag råkar tänka just då.

Många inläggsidéer stannar kvar i huvudet för att jag inte riktigt vet hur jag ska tackla dem och jag grämer mig för att det blivit så få skrivinlägg. Men i och för sig kan jag inte heller pumpa ut skrivtips eller inspiration flera gånger i veckan. Jag har också en del Berlininlägg oskrivna och funderar överlag på vad jag egentligen sysslar med.

Så jag är bloggförvirrad och undrar (än en gång) vad du som tittar in här vill läsa om? Är det intressant att jag pladdrar på om mitt liv? Vill du bara läsa skrivtips eller skrivrelaterade inlägg? Vad ska jag skriva om?! Jag gjorde ju en bloggenkät för ett halvt år sedan men det känns som en evighet sedan? Däremot blir jag så så så glad när jag läser alla fina kommentarer nu igen. <3

Är det alltså bara jag som är förvirrad? Är det hösten? Är det något annat? Jag har kommit in i en väldigt bra bloggrutin med 4–6 inlägg per vecka, men jag har faktiskt ingen aning om innehållet alls motsvarar det just du vill läsa. Att göra en ny bloggenkät redan nu känns ju inte heller riktigt motiverat. Däremot kan du ju komma ihåg att alltid klicka på hjärtat om du tycker att ett visst inlägg (eller alla!) är extra bra eller intressanta.

Känner mig ungefär lika förvirrad som vädret i morse. Dimma ute, dimma inne – eller åtminstone i mitt sinne.

Känner mig ungefär lika förvirrad som vädret i morse. Dimma ute, dimma inne – eller åtminstone i mitt sinne.

Nästa vecka är det dags för Blogathon med vårt lilla bloggäng och jag räknar med att få mycket inspiration och idéer. Lite tydligare riktning. Samtidigt som jag undrar om jag inte gör det här med att blogga till en alltför stor grej? Jag bloggar ju för att det är kul och skriver om det jag är sugen på just då. Att ha en extremt uttänkt bloggstrategi känns i alla fall just nu väldigt avlägset. Däremot tycker jag att det är kul att jag har haft mina första samarbeten här – om jag tjänar lite pengar på bloggen känns det också roligare att lägga ner tid på den.

Ja ja, kanske jag bara svamlar nu igen? Men så får jag väl göra, här på egen blogg. Köra lite metablogg liksom. Kan också passa på att erkänna att jag skippade kvällens BodyCombat. I stället lyssnade jag på kroppen som behövde vila och är helt hundra på att det var rätt beslut. Oftast är träning ett bra sätt att nolla huvudet, men så finns det vissa gånger då soffan faktiskt är bättre. Se nu: inte ens ett litet blogginlägg kan jag skriva utan yra iväg!

Vill du minska på min förvirring får du väldigt gärna kommentera här, kontakta mig, tycka till på Facebook eller Instagram. Eller så klickar du bara på hjärtat och visar att du läser och trivs här i min lilla hörna av internet – fastän jag svamlar på lite då och då. Tack!