Skogshuggare von Kügelgen

upload.jpg

Min första tanke denna lördag var (sorgligt nog) att jag borde skriva några artiklar. Jobbveckan har nog tagit rätt hårt på, men som tur är så är det bara en vecka och en vecka orkar en ju med vad som helst. I stället för skrivjobb blev det helt annan sorts jobb, nämligen skogsjobb! Känner att jag har skogshuggarlooken on point, med öl och allt, så nu ska jag bara lära mig att bemästra en motorsåg så har jag en back up plan om mitt författarskap inte tar fart, eller hur?

upload.jpg
upload.jpg

Det är förresten så otroligt vackert i naturen just nu. Jag hoppas verkligen att det håller i sig i några veckor för då är det dags för Blogathon igen! Den här gången ska vi vara fem i stället för fyra, så kul att vårt blogg-gäng växer. Finns inget mer givande att hänga med folk som sysslar med samma grejer som en själv. Nu ska jag stirra på brasan och spela ett brädspel. I morgon är det dags för veckans sista intervjun, det ska bli riktigt kul! Hoppas du har en skön lördag! 

upload.jpg