Bohemian Rhapsody, solsken & god mat = perfekt helg

IMG_20181117_142311-2.jpg

Den här helgen blev mer eller mindre exakt som jag hade önskat. På fredag hade vi som vanligt afterwork på jobbet, sen åkte Markus och jag in till centrum för att middag på Pastor och herrejess så god mat?! Plus att det var så mycket mat att vi var helt mätta nästa morgon ännu, haha. Gå dit om du vill äta gott och bli mätt. Tyvärr var det så mörkt så jag kunde inte ta en enda bild på härligheten.

Kvällens nästa programpunkt var Bohemian Rhapsody på förnyade Maxim. Markus hade beställt skumpa och osttallrik på förhand, men osttallriken fick bli lördagens frukost för att det fanns ingen chans att vi hade klarat av den under kvällen. När vi var på väg ringde en av mina nya “kollegor” och så avslutade vi kvällen vi med en drink. Perfekt!

Men alltså Bohemian Rhapsody! Jag gillade filmen så otroligt mycket. Jag har svindålig koll på musik och Queen och hela köret men jag verkligen älskade filmen. Jag har redan läst att det finns en massa grejer som inte alls stämmer, men vad spelar det för roll när musiken och dramaturgin funkar?! Kan verkligen rekommendera filmen om du inte sett den. Och om du sett den, vad tyckte du?

IMG_20181117_142423-2.jpg

Lördagens solsken var som en gåva från gudarna. Jag kände mig som en ny människa tack vare lite sol?! Jag läste nånstans att det före det varit fem timmar sol under hela november, så kanske inte så konstigt om jag varit på extra dåligt humör. På lördag promenerade vi in till stan och drack en kakao på Clarions skybar och kollade in solnedgången. Så mysigt.

I dag hade jag tänkt redigera men sen insåg jag att jag måste göra en översättning som ska in före klockan 11 i morgon. Jag fick materialet på fredag eftermiddag så det blev lite bråttom, uff. Men helgen avslutades på bästa möjliga sätt, med rejäl matchvinst! Det var så roligt att spela och jag lyckades till och med göra några mål. Helgens enda minus är att jag slog ihop huvudet med en motståndare under matchen så nu har jag lite ont i huvudet, men inget värre som tur är.

Så på alla sätt en perfekt helg. Nästa vecka är fullspäckad av både det ena och det andra, men mer om det i morgon. Nu ska jag slappa lite framför tv:n och sen förhoppningsvis komma i säng i tid.

Vad har du gjort under helgen? Efter att ha sett Bohemian Rhapsody har jag lyssnat på massvis av Queen och låtarna snurrar på i mitt huvud.

“Don’t stop me now, I’m having such a good time!”