Årets sista horrorvecka

Alla som läser den här bloggen har fattat det: den här hösten har (igen) varit jobbig, men snart är det slut på jobbigheten! Den här måndagen är nämligen årets sista riktigt jobbiga måndag, redan nästa vecka lättar det och jag längtar så! I dag pratade jag en stund i telefon med Jennifer och hon frågade hur det går. Jag sa att jag är trött och sur – härlig människa att prata med alltså (sorry!). Så without further ado ska jag gå in på veckans planer!

Måndag:
Kaosdag med tusen olika saker. Sedvanlig måndagsfrukost på kontoret, skrev färdigt tre artiklar, blev videointervjuad för Molempi parempi-projektet jag gjort översättningar för, gjorde slutkorr för en broschyr som gick i tryck i dag (äntligen!), hade ett lunchmöte med en ny kund som antagligen blir ett återkommande projekt under våren, började med en översättning och lugn yoga på kontoret. I kväll ännu handbollsträning.

Tisdag:
Morgonyoga, skriva en offert, översättningsarbete, manusfix, en hel del mejl, match på kvällen.

Onsdag:
Översättning, spännande lunchmöte (berättar mer på onsdag), julglögg på SLS. Ska också byta mina två låneklänningar till nått nyt och spännande!

Torsdag:
Översättning, småfix med artiklar och lunch med mina Berlinkompisar Minna och Martin som är i Helsingfors. Kanske gymma/träna om jag orkar.

Fredag:
Deadline för ett antal texter och översättningar, skriva fakturor och göra allt halvfärdigt klart. Tänker njuta sååå av fredagens after work på kontoret. Och så somnar jag antagligen vid 22, haha.

Lördag & söndag:
En fest på lördag kväll och kanske match söndag (om jag behövs). Eller så ligger jag hela helgen i soffan och läser, totalförstörd av hösten haha.

upload.jpg

Som det kanske märks så försöker jag klämma in så mycket jobb i början av veckan för att jobba undan allt så fort som möjligt. Och som jag nu lärt mig: jag vet aldrig vad som händer i slutet av veckan så bäst att inte slappa i början av veckan. I bästa fall kan jag ta det riktigt lugnt i slutet av veckan eller i ekonomiskt bästa fall dyker det upp nytt jobb.

Livet som företagare och frilansare alltså. Inte är det tråkigt i alla fall! Vad tycker du förresten om de här veckorapporterna? Är det för detaljerat? Är det tråkigt? Är det intressant? Funderar på om jag ska fortsätta med det här i januari eller ej. Tryck på hjärtat eller kommentera om du tycker det är najs. Gillar du inte det får du också så klart kommentera.

Och så hoppas vi alla att jag snart är en lite gladare och mindre stressad version av mig själv. Vill liksom bli riktigt ivrig över något (typ vad som helst), men nu är jag för trött för det. Kan du inte berätta vad du blev riktigt ivrig över senast så kanske det smittar lite?