Recept för glöggmys

upload.jpg

Koka lite glögg, baka världens enklaste baguetter, köp färdiga pepparkakor i affären, sväng ihop en rödbetshummus, gräv fram juliga servetter som blivit över från tidigare år, gör ett antal julstjärnor i knasiga former (av färdigköpt deg så klart), ställ fram alla muminmuggar du äger och bjud hem ett gäng härliga personer och voilà du har fixat ett glöggmys utan desto större ansträngning. 

I går kväll fylldes mitt hem av kramar, samtal, skratt och vänner och det kunde inte ha varit bättre. Enkelt och kravlöst men desto härligare. Jag hade först tänkt ordna nån sorts julfest men insåg att se flesta har så fullt upp just före jul att en vardagskväll när det går att sticka in sig en stund och sen gå vidare är det perfekta konceptet. Och det var det! Så detta får bli en framtida jultradition. 

Har du någon liknande jultradition som du håller fast vid? 

upload.jpg