Topp nio på Instagram 2018

Årssammanfattningarna fortsätter. Nu i tur mina mest gillade bilder på Instagram. I motsats till många andra har jag absolut ingen strategi på appen. Jag bryr mig inte om ett snyggt flöde eller att posta något varje dag. För mig är Instagram en fotodagbok, ett sätt att minnas alla de härliga (eller mindre härliga) stunder i livet jag annars skulle glömma. Så här kommer årets höjdpunkter – eller vad mina följare tycker är höjdpunkterna.

PLATS 9 – 161 likes
Första bilden från resan till Mexiko. Jag är lite jetlaggad men taggad på resan. Helt omedveten om hur snett allt kommer att gå snart. Eller kanske kände jag det på mig? Att det snart skulle ta slut.

PLATS 8 – 163 likes
Markus tog mina kompisar och mig på en flygtur. Vi flög över mitt lande och på vägen tillbaka fick jag styra planet i några minuter. Wow!

PLATS 7 – 169 likes
Jag skålade för biblioteksstipendiet. Är också vår andra dejt med Markus. <3

PLATS 6 – 174 likes
När jag berättade att Nationen kommer att bli bok! <3

PLATS 5 – 179 likes
Min tatuering, mitt hjärta. Wearing my heart on my sleeve.

PLATS 4 – 184 likes
Så nöjd och glad över att vara på väg till Berlin!

PLATS 3 – 210 likes
Klädde ut mig till Kuggle Maps på Wonderlands Halloweenfest. Tydligen tyckte alla andra också att min outfit var genial. Hade ju kartklänning sedan tidigare, men pysslade örhängen och ett diadem för att göra looken perfekt. Vann också en flaska champagne för bästa outfit!

PLATS 2 – 232 likes
En bikinibild från en härlig sommardag på Markus lande.

PLATS 1 – 335 likes
Årets överlägset mest gillade bild blev den här på Markus och mig. <3

***

Instagrams topp nio ger en ganska bra bild av året som gått. Bilderna är från januari, april, maj, juli, augusti, oktober, november och december – alltså rätt så bra spridning över året. Jag fick över 15 400 gillningar på 181 bilder. I snitt har jag alltså postat en bild varannan dag. Känns som en ganska bra takt för mig. Vilken är din favoritbild av min topp nio?