5 saker du (kanske) inte visste om mig

Något har hänt de senaste månaderna. Jag har börjat se mig själv mer och mer som en bloggare. Det här efter att ha bloggat från och till sedan 2009, så kanske det äntligen är dags. Min ovilja att kalla mig bloggare har absolut inte handlat om att jag inte skulle tycka att en kan kalla sig det eller att jag på nåt sätt nedvärderat bloggare, men jag har helt enkelt inte identifierat mig som en bloggare. Kanske för att jag mest bloggat för "skojs skull".

Det gör jag fortfarande – och jag tror det är viktigt för alla som bloggar – men jag har enkelt blivit biten av bloggflugan. Kanske för att jag hänger med så bloggiga personer såsom Jennifer, Malin och Corinne för att nämna några, och kanske för att det helt enkelt har varit så roligt att blogga på sistone?! Men nu ska jag då skriva ett riktigt klassiskt blogginlägg: 5 saker du (kanske) inte visste om mig:

P1010410.jpg

1. Jag flyttade hemifrån när jag var 23

Jag bodde hemhemma tills jag var 23 år gammal. Mina föräldrar var oftast på lande under helgerna så jag kände inget behov av att flytta hemifrån. Eller jo, visst, men tack vare att jag bodde hemma så länge kunde jag 2009 åka på min fem månader långa resa till Latinamerika. Annars hade jag nog aldrig haft råd. Sen bodde jag "bara" två år på hyra tills jag köpte min egen lägenhet hösten 2011.

2. Jag har motorcykelkörkort

Året jag skulle fylla 17 skaffade jag lättmotorcykelkörkort. Jag hade kört skoter sen jag var 15 (och moped på lande redan före det). Jag älskade verkligen att köra iväg ensam, men tyvärr höll inte min motorcykel så länge och nu har jag inte kört mc på över tio år. Jäkligt sugen men också mycket räddare än då.

Jag hittade ingen bild på min motorcykel, men här är en bild på min första bil. Den kostade hela 350 euro, haha!

Jag hittade ingen bild på min motorcykel, men här är en bild på min första bil. Den kostade hela 350 euro, haha!

3. Jag har ingen "hudvårdsrutin"

Jag använder nästan aldrig ansiktsmasker (som verkar vara väldigt pop just nu) – jag tvättar knappt mitt ansikte med nåt annat än vatten. Jag använder helt vanlig fuktighetskräm från apoteket och det räcker bra. Jag sminkar mig också väldigt lite, efter max 5 minuter vet jag inte ens vad mer jag kunde göra? Jag kör på mascara, ögonbrynspenna, puder, solpuder och oftast läppstift. Klappat och klart. Nu är jag ju lyckligt lottad med bra hy och så, men ibland känner jag mig så utanför som tjej när jag inte pysslar med dessa grejer. Ibland lackar jag iofs naglarna.

4. Jag har spelat i ett rockband

Okej, det här är kanske lite av en överdrift. Men mina studiekompisar och jag hade ett band som hette Chicks with dicks (ja vi tyckte vi var sjukt fyndiga). Vi hade fler photo shoots än spelningar och lärde oss väl tre covers sammanlagt. Jag spelade synt, eftersom jag har spelat piano i lågstadiet. Om vi säger som så här: åtminstone var jag mer snygg än talangfull.

Bilden är från 2007.

Bilden är från 2007.

5. Jag var 25 när jag träffade min första "riktiga" pojkvän

Fram tills 25-årsålder hade jag inte haft ett enda riktigt förhållande. Visst hade jag haft nån kille då och då, men inget på riktigt. Jag trodde nog att jag aldrig skulle bli ihop med nån och kände mig rätt ofta utanför, men ajaj så fel jag hade. Så om du som läser är i samma sits: det händer en dag. Jag lovar. <3

Nu är jag nyfiken: Fanns det några överraskningar på listan? Och vad tyckte du om mitt "bloggiga" inlägg, najs eller bajs?