När jag fyllde 32 år och ordnade kräftskiva

upload.jpg

Måndag, ny vecka och framförallt: ny ålder för mig! I går fyllde jag 32 år. Känns på ett sätt som jättemycket, eller kanske snarare att jag (som mycket yngre) hade en föreställning om hur livet skulle vara när jag är 32 men nu är det inte alls så. Däremot är det riktigt riktigt bra!

I lördags firade jag mina 32 första år i livet med ett gäng härliga människor genom att ordna balkongkräftis! Fastän dukningen var redo redan på fredag så blev det ändå kaos under lördagen. Kräftorna hade så klar inte tinat i kylen utan fick bada i kallt vatten för att vara i ätbart skick till kvällen. Två olika butiker hade ingen kronärtskocka för vegetarianen i sällskapet men det löste sig. Jag ringde en grönsaksförsäljare i Hagnäs hall och reserverade en kronärtskocka som jag plockade upp en stund senare. Hur många andra kan säga att de reserverat en grönsak?!

Foto:  Jennifer .

Foto: Jennifer.

upload.jpg

Men allt slutade ju bra. Kräftorna hann tina, min västerbottenspaj var god fastän jag mina vana trogen inte kunde följa ett recept till punkt och pricka utan freestylade och undrade vad det skulle bli. Men pajen och allt det andra fick mer än godkänt och sällskapet likaså. Vi var en härlig mix av människor jag lärt känna under olika skeden i livet och kvällen blev just så bra som jag hade önskat mig. Om inte till och med bättre.

Roliga kvällar brukar ändå betyda att det inte blir så många knäppta bilder. Därför är det guld värt att ha en kompis som förutom att vara en av de härligaste människorna jag känner också en otroligt bra fotograf. Tack Jennifer för att du förevigade kalaset och för att du är min vän. <3 Jag måste så klart sno några bilder till bloggen, men tycker så klart att ni ska läsa Jennifers jättefina inlägg om kräftskivan.

upload.jpg

Och nu är jag då 32 år. Som 20-nånting kändes 30-nånting som lastgammalt, men vet ni vad? Jag känner mig faktiskt inte alls gammal. 32 är ju ingenting! Jag kommer att hinna med så mycket roligt i livet. Just nu är faktiskt allt så bra som det kan vara, förutom min söndriga dator då, men det är bara söndrig teknik och allt löser sig. Är väldigt förväntansfull inför det trettiotredje levnadsåret. För varje år som går blir allt bara roligare och det kommer det garanterat att bli nu också.