Hemma från spasemester i Estland

Ingen storm i dag, men galen blåst på stranden. 

Ingen storm i dag, men galen blåst på stranden. 

De tre senaste dagarna har jag hängt med näsan i telefon och dator så lite som möjligt och i stället tassat runt i badrock, badat, pladdrat och tagit det lugnt bland mjuka hotellakan. Två nätter i Pärnu känns nästan som en vecka och det var en så bra och avslappnande resa! Det började inte så bra, jag glömde nämligen plånboken hemma (alltså jag är en sån klåpare), men som tur är hade jag sällskap så det var ingen större katastrof. 

I går stormade det ute och vi kunde beundra naturens vrede tryggt från det mysiga hotellrummet. Kunde faktiskt inte ha tänkt mig bättre sysselsättning än spahotell en så stormig dag som i går. Att kvällen avslutades med en jättegod middag på hotellets restaurang är inte heller nåt att klaga på. Jag har också fått en del kul jobbmejl under de senaste dagarna så ska bli riktigt skoj att jobba i morgon. Och sen är det ju helg (!) och jag ska försöka hitta tid att skriva utförligare reserapporter. Jag har ju inte skrivit nåt om Köpenhamn heller!

Nu ska jag kolla lite Masterchef Australia och sen däcka i säng, klarar liksom aldrig av att gå direkt och sova fastän jag kommer hem sent från en resa. Är du likadan som jag, behöver en timme eller två för att varva ner också fastän du är trött? Eller är det direkt i säng som gäller? 

Skumpa på hotellrummets balkong = bäst. 

Skumpa på hotellrummets balkong = bäst. 

Michaela von KügelgenComment