Lyxlivet

processed_IMG_20191009_170838-01.jpeg

De senaste dagarna har känts som ett parallellt universum där jag lever ett lyxliv. På måndag var jag alltså med på tv (klippet finns här om du missade), i går fick jag delta i lyxig yoga i ett saltrum, hade bokat massage till kvällen och i dag har jag varit hos frissan för att locka håret och blivit sminkad och sedan fotograferad för nya författarporträtt. Och nu sitter jag i en premiumhytt på Viking Line på väg mot Sverige. Alltså lyxliv!

Måste förresten säga några ord om sminkningen. Jag är ju rätt värdelös på att sminka mig själv, eller värdelös är kanske fel ord men smink är inget jag är speciellt bra på (ni vet ju mina skönhetstips!), men jag kände att jag faktiskt vill bli snygg på de nya bilderna så jag bokade en sminkning på Mac på Stockmann. I utbyte mot att jag köpte fyra produkter fick jag en en timmes sminkning. Hur bra koncept?! Och nej, absolut inte sponsrad. Jag blev supernöjd med slutresultatet och också nöjd över nytt smink.

Saltrummet var så stämningsfullt!

Saltrummet var så stämningsfullt!

Själva fotograferingen gick också helt otroligt bra. Fotografen Niklas Sandström är ett geni och det blev massvis med bra bilder + att det var jätteroligt. Trots att jag gjorde tre (!) klädbyten var vi färdiga på en dryg timme. Längtar verkligen efter att få visa bilderna! Jag blev ju supernöjd också senast, men jag tror att det blev ännu bättre den här gången.

Och nu är jag då ombord en färja på väg mot Sverige tillsammans med världens bästa Jennifer som firar två år som företagare. Jag får åka med som hennes sällskapsdam till Uppsala för ett bloggsamarbete och det enda jag behöver bidra med är att knäppa bilder på denna bloggdrottning. I utbyte får jag en härlig resa i fantastiskt sällskap. Så nu börjar vi snacka lyx på riktigt, eller hur?

processed_IMG_20191009_170916-01.jpeg

Vi har jätteroligt program i dagarna tre men mest ser jag fram emot att hänga med Jennifer, snacka om skriv, liv, jobb, kärlek och allt annat viktigt här i livet. Jag tror faktiskt inte att jag hänger mer med någon annan just nu och känner ändå att vi kunde hänga hur mycket som helst. Det är väl ett tecken på att man hittat en riktigt bra person?

Nästa vecka är det sen dags att återgå till det vanliga livet, men det är väl bra att varva vardag med lite lyxliv. Vad är det lyxigaste som du har varit med om på sistone?