I morgon landar jag i Buenos Aires

Hallå! De senaste dagarna har gått åt till att förbereda inför resan, jobba klart allt, träffa kompisar och stress-sova mig igenom nätterna. Men just nu sitter jag i en tråkig liten avkrok på Frankfurts flygplats och inom en timme lyfter planet mot Buenos Aires. 

Så sjukt att vi redan i morgon landar där?? Och att vi på torsdag ska på grillfest hos mina vänner. Det är alltid lite av en mindfuck att flyga så långt bort. Att liksom fatta att jag snart är på andra sidan jorden? Ytterst märkligt men alldeles underbart. Nu väntar ett tre veckors äventyr men mannen som alltid gör mig glad. Sån lyx att få dela det här med honom. <3  

upload.jpg

Planen är att försöka blogga någorlunda regelbundet och förhoppningsvis bjuda på en massa härliga bilder. Jag har kameran med och ska försöka bli bättre på det här med fotografering. Om du har några frågor eller funderingar kring vår resa svarar jag gärna på dem. Ska också svara på alla andra kommentarer som trillat in de senaste dagarna så fort som möjligt. Ni ska veta att jag blir SÅ glad för varje kommentar.  

Men nu ska jag strax kliva ombord, sätta igång nån bra film och sen försöka få hjärnan att förstå att jag redan i morgon är på ett av mina favoritställen i hela världen med en av mina favoritmänniskor.