Glad påsk

upload.jpg

Jag har läst flera som skrivit om att påsken är den bästa högtiden för att den är så kravlös. Inga julklappar som ska köpas, inga lika rigida traditioner som vid jul och vid god tur vackert vårväder. Vi har hängt på lande sen torsdag kväll och i dag har en hel hög släktingar varit på påsklunch. 

I går bakade vi skärgårdslimpa och fixade efterrätt (som tog över en timme att laga, hehe). I dag fixade vi ännu en skagen och djävulsägg och dukade. Lammet hade varit över natten i ugnen och serverades tillsammans med mammas vitlökspotatis och broccolini (min nya favoritgrönsak!) som jag fixade i ugn med lite salt, peppar och olivolja.  

upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg

Jag har också plockat fram kameran för första gången sen resan, så kul att fota lite! På tal om foton så borde jag också gå igenom alla resebilder från Sydamerika. Ser faktiskt fram emot det, blir ju lite som att uppleva resan igen. Men jag tror att alla som fotar mycket vet känslan av att ha en massa oredigerade bilder... Varför blir det alltid så? 

För övrigt så har det varit så otroligt skönt att vara ledig. Jag har inte öppnat datorn mer än att kolla på serier (bloggar nu också från mobilen) och här mitt i skogen sover jag alltid så gott. I morgon kör vi tillbaka till Helsingfors och ska på staycation till Clarion. Tänker mig pool, badrockshäng och en god drink i skybaren. Och sköna hotellakan. Ska bli så lyxigt. Hoppas du haft en skön påsk och fått ta det lugnt! 

upload.jpg