Kära dagbok, i dag fick jag blommor

Kära dagbok, vilken torsdag! Min dag började redan några minuter före sex när jag vaknade av mig själv och inte fick sömn igen. Lika bra att stiga upp, tänkte jag och före klockan åtta hade jag redan hunnit jobba en stund. Oklart vem denna människa som skriver detta är, men ibland går det så här. Den tidiga starten var precis vad jag behövde. Det stora översättningsjobbet har orsakat lite stress (också på grund av att jag fått felaktiga dokument och översatt onödiga grejer, grr!), men i dag lyckades jag avverka en hel del.

I dag valde jag faktiskt att jobba hemma. Det var skönt att hänga i myskläder och lyssna på musik utan hörlurar. I dag jobbade jag också med “bara” två olika projekt och det märks genast på hjärnan – jag är inte alls lika slut. På eftermiddagen var det dags för dagens yoga, lite städning och ett besök till mataffären. Jag skulle nämligen få gäster!

När jag kom hem från affären väntade en blomleverans på min dörr! Jag blev väldigt förvånad och glad. Min första tanke var att jag kände mig som Sandra Beijer som brukar få en massa leveranser. Min andra tanke var att det måste vara Markus som valt att skicka blommor. Hur fint? Har aldrig fått blommor levererade hem så fällde en liten glädjetår. Dessutom fanns det choklad, vad kunde vara bättre?

Jag brukar blanda i sparrisen men det blev så mycket risotto att den inte rymdes i stekpannan, haha.

Jag brukar blanda i sparrisen men det blev så mycket risotto att den inte rymdes i stekpannan, haha.

Efter att jag hade återhämtat mig från blomleveransen var det dags för sista träffen med mina adepter som jag mentorerat sedan november. Jag bjöd på min bravurrätt sparrisrisotto och så mudcakeglass med jordgubbar till efterrätt. Vi pratade om allt som hänt under det gångna halvåret och jag hoppas verkligen att jag kunnat bidra nåt till de här studerandena. En av dem sa faktiskt i dag att hon nu ser fler möjligheter än tidigare och det blev jag väldigt glad över. Tjejerna överräckte dagens andra (!) blombukett och en flaska vin. Liksom två blombuketter på en och samma dag? <3

När mina adepter gått hem var det dags för dagens sista etapp: en återträff med vår superfina Friday Lab-grupp. Vi har hörts i Facebookgruppen efter vår sista träff för en månad sedan, men det är helt annat att “ses” via videosamtal. Känner så otroligt mycket värme och kärlek för de här kvinnorna jag lärt känna via kursen. Alla är så hjälpsamma och bjuder verkligen på sig själva. Så otroligt viktigt med nätverk som består av människor ur helt olika bakgrunder. Det som är självklart för mig kan vara en utmaning för nån annan och tvärtom. Fint att kunna dela med sig!

Blev SÅ glad när jag kom hem till detta. &lt;3 Tyvärr fick jag ingen snygg bild på blommorna, måste plocka fram kameran!

Blev SÅ glad när jag kom hem till detta. <3 Tyvärr fick jag ingen snygg bild på blommorna, måste plocka fram kameran!

Nu sitter jag i soffan och bloggar. Jag kollade just klart den fjärde finalmatchen i damernas handbollsserie från Arenan. Matchen spelades alltså redan tidigare i dag, men då hade jag gäster. Pappa ringde faktiskt i halvlek och jag gissade att han skulle säga nåt om handbollen så det första jag sa var “säg inget om matchen, jag ska kolla den senare”. Haha. Var tvungen att ringa honom när jag kollat klart för att diskutera den helgalna matchen. Tror det är faktiskt det vi pratar mest om med pappa – diverse matcher/idrottsevenemang.

Så kära dagbok, en fullspäckad dag med mycket kärlek. En riktigt riktigt bra torsdag. Och i morgon är det fredag och jag får pussas med han den där underbara som skickade blomleverans i dag. <3