Vecka 37

I dag har det varit jättemycket måndag. I lördags körde jag av och an till Hangö för att snacka frilansliv inför ett gäng journalister. En stor del av mitt snack handlade faktiskt om att ta tillräckligt betalt. Det är solidariskt mot alla andra i branschen och bättre för den egna plånboken. Lär dig ta tillräckligt betalt som frilans om du inte redan gör det!

Efter att jag kom hem från Hangö låg jag en kvart på soffan och åkte sedan iväg till min kompis för kräftskiva och var inte hemma förrän närmare fyra på natten. En himla rolig kväll på alla sätt och vis, men det kändes av dagen efter. I går var jag jättetrött, i dag också ganska trött, men jag gjorde allt som stod på to do-listan, grattis jag! Jag hoppas kvällens handboll och den tillhörande svetten trycker ut det allra sista från lördagens kräftkalas.

På väg mot Hangö. Fotot taget medan jag stod stilla i trafikljusen, så klart!

På väg mot Hangö. Fotot taget medan jag stod stilla i trafikljusen, så klart!

Den här veckan är spännande och kul på många sätt. I morgon ska jag luncha med min kompis Mira för att höra vad hon tyckte om Nationen. Hon har nämligen testläst! Och på onsdag träffar jag min redaktör för att höra hennes åsikter och jag ska också få se en första omslagsskiss. Hur spännande är inte det?! Jag läste ju själv Nationen förra veckan och tycker att det blivit mycket bättre, men så klart finns det fortfarande grejer att fixa.

På onsdag ska jag också på teater, jag är bjuden till premiären för Äktenskapsgrejen och det ska bli så kul! Tar med mig Markus och ser fram emot att ha en dejt på stan med honom. På torsdag firar Wonderland ett år med amazing race och middag på hemlig plats, är taggad! Efter det kör vi iväg till Markus lande där vi ska hänga resten av veckan.

Mmmm kräftor! Det var dessutom så fint dukat och fixat.

Mmmm kräftor! Det var dessutom så fint dukat och fixat.

Just nu kollar jag på favoritserien Masterchef Australia vars nyaste säsong äntligen börjat. Hur kan det vara så bra? Om en knapp timme cyklar jag iväg till Brunakärr för bästa sortens terapi. Nästan varje år har jag funderat på om det kanske skulle vara dags att sluta spela handboll, men i år tänkte jag inte ens den tanken. Är alltså ovanligt taggad i år! Jag vet ändå att trötta måndagar kommer det att bli tungt att släpa sig till hallen, men det kommer jag alltid att göra. Det är ju en lagsport trots allt! Plus att känslan efteråt är oslagbar.

Vad ska du pyssla med den här veckan? Berätta!