Tervetuloa! Välkommen!

Tervetuloa uuteen blogiini! Michaela.fi toimii samalla verkkoportfoliona, jossa kerron itsestäni ja työkokemuksestani. Blogissa aion kirjoittaa arkisista asioista ja viihdyn varmasti paljon keittiössä, joten reseptejä on tulossa! Toivottavasti myös houkuttelevan näköisiä kuvia. Suurin syy, miksi aloitin blogin kirjoittamisen juuri nyt on tietysti muuttomme Saksaan. Blogin avulla on helppo pitää yhteyttä ystäviin ja perheeseen. Saatte olla osana arkeani, samalla kun saan harrastaa rakastamaani kirjoittamista. Jag har tänkt mig att bloggen ska vara tvåspråkig. Vartannat inlägg på finska och vartannat på svenska. Jag gillar att skriva på båda språken, men orkar inte översätta inlägg, utan bloggar i stället turvis. Jag vet att ni alla ändå förstår. Och om ni inte förstår precis allt är det i alla fall bra övning!

Toivottavasti viihdyt täällä ja jaksat kommentoida, se innostaa minua kirjoittamaan lisää. Välkommen!