Världens bästa hårborste

Mitt hår trasslar till sig extremt lätt och ibland är det helt hemskt att reda ut trasslet - det bara river och gör ont. Fram tills i höst! Min frissa rekommenderade en Tangle Teezer åt mig och JESTAS vilken skillnad. Borsten river inte alls och reder ut hårkatastrofer supersnabbt. Imorse packade jag allt jag ska ha med mig för julfirandet innan jag åkte till jobbet, hinner nämligen inte åka hem före jag ska ta bussen till lande. Höll på att få en smärre panik då jag trodde att jag glömt borsten hemma, men som tur är hade jag faktiskt packat med den. Det här låter säkert helt galet, men man fattar inte hur bra borsten är förrän man testat den. Rekommenderar varmt för alla som är lika trasselhåriga som jag!

Bildkälla.

P.S. Jag är ju inte en så hemskt fåfäng människa av mig (sitter nu också osminkad på jobbet), men älskar ju att göra frisyrer och tänkte att jag skulle ha en liten frisyr"skola" här på bloggen!