Flunsa och dubbade tv-serier

Jag har varit flunsig och sjuk sen söndagen och har mest sovit och kollat på dubbade tv-serier på tysk tv. Vi har inte haft internet i vårt tillfälliga boende och har använt upp allt mobilt nät på iPaden så det har varit ganska långtråkiga dagar. Men jag har kollat på bland annat Jamie Oliver, Greys Anatomy och Sex and the City dubbat till tyska. Ganska underhållande faktiskt. Ikväll ska vi föra i princip alla våra grejer till vår egen lägenhet som vi får flytta in i i morgon. Jestas så jag längtar. Det har varit jättefint att få bo hos mina släktingar, men jag längtar efter ett eget hem och ett eget kök. Hittills har vi kryddat all mat med salt, peppar och basilika. Köpte en basilikakruka för kanske två veckor sedan och har efter det gjort krampaktiga tag att hålla basilikan vid liv. Och vet ni - det har lyckats! Jag som brukar vara hopplös med allt grönt har lyckats hålla basilikan vid liv! Fanfarer och hurrarop, tack!

Vistelsen i det egna hemmet blir ändå inte så lång för mig, eftersom jag åker till Finland redan på lördag och stannar 2,5 vecka i Helsingfors. Under den tiden ska jag hinna med en hel del. Fyra (!) handbollsmatcher, Dickens 80-årsjubileum, ett frissabesök, en sushikväll med gymnasiegänget, en massa X3M-nyheter, en babyshower, ärtsoppskalas på fastlagssöndagen (med tillhörande fastlagsbullar så klart!) och träffa en massa kompisar (hör av dig om du vill göra nåt skoj!). Kanske helt bra att jag vilat mig hela veckan..!