Vardagen

Som alla vet så är vardagen inte alltid fantastisk eller spännande fastän man bor i den extremt häftiga staden Berlin. Jag kan erkänna att ibland är det riktigt tråkigt och jobbigt. Men så är det ju alltid och oberoende av var man befinner sig. Innan vi kom hit visste jag att jag kommer att vara mycket ensam och var förberedd på det. För det mesta går det helt okej. Jag tycker det är skönt att få sova länge, inte ha bråttom nånstans, ha tid för träning och så vidare. Hur många gånger i livet kommer jag att få chansen att ta det lite lugnare och fokusera på mig själv? Knappast hemskt många.

Gårdagen i all sin tråkighet var en såndän jobbig dag man ibland kan ha. Jag jobbade och fixade massa grejer och hade mycket att göra, men det var bara SÅ tråkigt. Dessutom pågår en renovering på vår innergård och dom höll på i 12 timmar i går. Bankade, borrade, svetsade... Jag höll på att bli galen!

Jag såg hela dagen fram emot kvällens handbollsträningar - det skulle bli så skönt att få springa av mig lite och få umgås med människor. Tyvärr lyckades jag försträcka vänstra framlåret fem minuter efter att träningarna började så det blev inga träningar för mig. Jag blev också jätteledsen och orolig - tänk om det är något värre. Som tur mår mitt lår bättre i dag.

När man inte har så mycket för sig kan en handbollsträning vara dagens höjdpunkt och när det skiter sig blir det bara för mycket. Jag tycker det är helt underbart att bo här, men ibland kan det ju bli lite ensamt. För en social människa som mig så är det ju extra svårt att vara så "kompislös" som jag är. Men missförstå mig rätt - för det mesta är det ju helt fantastiskt. Men ibland är det mindre fantastiskt. Men sånt är livet.