Tillbaka till vardagen

Alltså jag är ju eventuellt världens sämsta bloggare, men nu ska jag försöka skärpa mig. Nu är vardagen här igen och det känns faktiskt ganska skönt. Jag jobbar två dagar i veckan med Addeto, jag går på tyskakurs, har en ny tandemkompis (som vill lära sig finska, mer om det i ett annat inlägg), jag tränar och livet känns allmänt bra. Ganska skönt med lite rutiner efter sommaren. Viktigaste för mig är att se till att jag har tillräckligt med program så att jag inte tråkar ut mig, men nu känns det som att jag har dagarna rätt fyllda. Och det är bra! Dessutom är jag full av iver inför en massa nya "projekt". Jag ska försöka laga nån ny maträtt varje vecka (tips tas emot!), jag köpte en kamera till mig själv i födelsedagspresent och nu borde jag väl kanske lära mig att använda den och så är jag ivrig på att förbättra på både tyskan och spanskan.

Tyskakursen har som sagt redan börjat och spanskan börjar om två veckor. Det känns lite galet att gå på spanskakurs i Berlin, men det är som tur en konversationskurs och jag hoppas att allt går på spanska. Funderar också lite på att hitta nån spansk tandemkompis här, få se!

Dessutom innehåller hösten många besök och resor. I morgon åker jag till Bryssel för att hälsa på Madde och under hösten kommer bland annat Jons familj och mina föräldrar på besök. Ina och Julia var här i slutet av augusti och det var jätteroligt! Så välkommen till Berlin, här finns jag!

P.S. Ett inlägg om Plitvice i Kroatien är nog på väg!