Litti!

Meinasin melkein unohtaa kirjoittaa tästä blogista, mutta viikko sitten tapasin Jari Litmasen!! Janilla oli synttärit tulossa ja keksimme syntymäpäiväyllätyksen hänelle, kun huomasin, että Berliinissä on jalkapalloelokuvien festarit silloin kuin Jan ja Elisa on käymässä. Festareilla näytettiin kaksi suomalaista elokuvaa. Toinen oli Kulman pojat, jonka olemme nähneet Jonin kanssa Suomessa ja toinen oli Kuningas Litmanen, joka on dokumenttielokuva Litmasen urasta. Kaikkein parasta oli, että Litmanen oli itse paikan päällä!

Dokkari oli mielestäni hyvä ja hauska – kannattaa ehdottomasti katsoa! Elokuvan jälkeen oli pieni haastattelutuokio Litmasen kanssa. Kaiken kaikkiaan sain todella sympaattisen ja hyvän kuvan ”kuninkaasta”. Valokuvankin onnistuin nappaamaan.

litti

Kulman poikien virallinen musiikkivideo kertoo myös Litmasesta.