"Ootteko täällä katsomassa jääkiekkoa?"

Perjantaina menin siis baariin nimeltä Belushi’s katsomaan jääkiekkoa. Pyörämatka sujui hyvin. Berliinissä on aika paljon tasamaata, joten hiki ei pääse yllättämään ylämäissä. Tulin suht ajoissa perille ja löysin heti suomea puhuvan porukan. ”Ootteko siitä Suomalaiset Berliinissä -Facebookryhmästä katsomassa lätkää?” ”Ei olla, mutta ollaan katsomassa lätkää.”

Löysin siis suomalaisia, mutta ”väärät” suomalaiset. Tarkistin Facebookin ja sinne yksi ryhmän tytöistä oli kirjoittanut, että he istuvat yläkerrassa. Sieltä löytyikin noin 20 suomalaista. Hetken kuluttua meitä oli jo noin 30.

lätkääTältä näytti meininki illan alussa. Pullojen määrä lisääntyi tasaiseen tahtiin...

Kun kävin alhaalla ostamassa juotavaa huomasin, että koko baari oli täynnä suomalaisia. Veikkaisin, että ehkä viisi prosenttia baarin asiakkaista oli jostain muualta kuin Suomesta…

Lähdin heti matsin loputtua kotiin. En ollut ihan vakuuttunut Suomen taidoista Saksaa kohtaan. Kotiin tullessani huomasin, että Suomi olikin voittanut. En ollut tajunnut, että tasapelin jälkeen tulee jatkoaika. Tunsin itseni vähän tyhmäksi, hehe. Mutta sainpa nähdä jääkiekkoa ja älyttömän paljon suomalaisia.

Lauantain Slovakia-peli jäi ihan näkemättä ja maanantaina kuuntelin matsia Novan nettiradiosta (kiitos isi vinkistä ja muistutuksesta!). Tänään istumme junalla matkalla Müncheniin, mutta ajattelimme maksaa verkkoyhteydestä. Haluan nimittäin ensin katsoa Cocksin ja Dickenin pelin (joka toivottavasti ei ole viimeinen!) ja sen jälkeen saksalaisen Sport1-verkkosivun kautta Suomi-USA. Reissusta tulee kova penkkiurheilumatka!