Saksa on uusi maailmanmestari!

Tai viimeistään tänään illalla on. Kuten jo aikaisemmin kirjoitin blogiin, näin vuoden 2002 jalkapallon MM-kisojen finaalin Saksa-Brasilia Saksassa. Silloin löin vetoa saksalaisen kansssa, että Brasilia voittaa, ja niinhän siinä sitten kävi. Tämäniltaisessa finaalissa olisin valmis lyömään vetoa Saksan voitosta. Huvittavaa on myös, että olen seurannut MM-kisoja aktiivisesti ainostaan vuonna 2002 ja nyt tänä vuonna. Onko sattumaa, että molempina kertoina olen Saksassa finaalipäivänä? deutschland

En ole Suomen vierailun jälkeen liikkunut niin paljon kaupungilla, joten en ole huomannut mitään järjetöntä kisafiilistä, mutta tänään illalla on suunnitelmissa mennä jonnekin baariin katsomaan peliä. Eiköhän sieltä fiilistä löydy vaikka muille jakaa. Ajattelin myös pukeutua Saksan väreihin ja maalata Saksan lipun poskille. Eiköhän yhdistynyt Saksa vihdoinkin ole maailmanmestari illan pelin jälkeen!

P.S. Jos Manuel Neuer tulisi ensi viikolla koputtamaan kotivoelle, ja pyytäisi minua vaimokseni, en ehkä sanoisi ei... P.P.S. Huomenna minua haastatellan Radio Vegan Radiohuset-ohjelmaan fiiliksistä täällä! En tiedä vielä tarkkaa kellonaikaa, mutta joskus iltapäivällä!