MINA BÖCKER

Jag debuterade som romanförfattare i augusti 2017 hos finlandssvenska Förlaget. Samtidigt utko också en antologi med texter från författarutbildningen Litterärt skapande VII. Vill du följa min författarresa kan du göra det bland annat via min författarsida på Facebook.

Vill du köpa en bok direkt från mig med signering? Klicka in dig här och fyll i formuläret. Böckerna postas när Vad heter ångest på spanska? kommit ur tryck, senast i mitten av augusti.
 

 
 Omslag: Linn Henrichson.

Omslag: Linn Henrichson.

Vad heter ångest på spanska?

Erika är 25 år och nyutexaminerad jurist. Hon har allt hon någonsin önskat sig men är ändå inte nöjd. När Erikas långa förhållande havererar blir allt ett enda kaos och hon flyr till Ecuador för att samla ihop sig själv. Hemma väntar drömjobbet och en lysande framtid, men är det verkligen det hon vill med sitt liv?

Vad heter ångest på spanska? är en träffsäker skildring av hur det känns att stiga in i vuxenlivet, om hur jobbigt det är att vara duktig, och om att göra sina föräldrar riktigt jävla besvikna. En bok för unga vuxna – och för alla som vill fly vardagen och istället fantisera om sorglösa surfare på en strand i Ecuador.

Läs de första 30 sidorna ur boken eller hör mig läsa in de två första kapitlen.

 Omslag: Lotta Green.

Omslag: Lotta Green.

Människohundarna – 12 röster

Människohundarna är en samling texter av deltagarna i den tvååriga författarutbildningen Litterärt skapande (2016–2017). I antologin ger tolv skribenter sin syn på livet. 

Själv deltar jag med tre korta texter som handlar om kärlek. Om det som blev, kunde ha blivit och kanske aldrig blir.

"Du är tio minuter försenad i en stad som inte är din. Jag slutar frysa när jag möter din blick. Sedan frågar jag dig om du gillar hamburgare. Du säger ja. Så klart."