TEXTPRODUKTION & HJÄLP

Letar du efter en professionell journalist eller behöver du hjälp med din text? Jag hjälper gärna med både stort och smått! Jag fakturerar allt mitt arbete via mitt företag Pinions ky (FO-nummer 2669586-7).

skriva.jpeg

Frilansjournalist

Jag har jobbat som journalist i tio år. Jag skriver artiklar om både svåra och lätta ämnen och är alltid intresserad av nya uppdrag.

Jag är en säker och snabb skribent och får alltid höra att jag är pålitlig och att jag levererar. Jag skriver och intervjuar på både svenska och finska. Kolla gärna in mina arbetsprover. Anlitar du mig behöver du aldrig oroa dig för om jobbet blir klart i tid.

Hjälp med din text

De flesta texter mår bra av en extra genomgång av ett par fräscha ögon. När jag korrekturläser din text hittar jag småfelen du inte längre ser. 

Jag hjälper dig också gärna med att finslipa din text – både innehållsmässigt och språkligt. Tillsammans kan vi fundera på hur du kan säga det du vill på ett så effektfullt sätt som möjligt. Med min hjälp lyfter din text och blir ännu bättre. 

 

Översättning

Jag är fullständigt tvåspråkig (svenska och finska) och översätter texter från bägge språken.

Jag översätter allt från artiklar till webbsidor och hjälper både med mindre och större uppdrag. Är du fundersam är det bara så du hör av dig!

Kontakt

Vill du veta mer? Kontakta mig gärna. Jag svarar oftast inom samma dag på mejl.

Michaela von Kügelgen
michaela.vonkugelgen@gmail.com
+358 40 725 4555