Samma på svenska?

Tarvitsetko ruotsinkielistä materiaalia verkkosivuillesi tai muuta käännösapua? Olen täysin kaksikielinen (suomi ja ruotsi) ja käännän kummastakin kielestä.

Suomen ja ruotsin väliset käännökset saattavat kuitenkin olla haastavia, koska kielet eroavat niin paljon toisistaan. Keskittymällä tekstin sisältöön, enkä niinkään kääntämään sanasta sanaan, takaan että käännökseni ovat sujuvia ja lopputulos hyvä.

Olen kääntänyt uutisia, artikkeleita, mainostekstejä ja asiatekstejä (erittäin tekniset/paljon terminologiaa sisältävät tekstit pois lukien). Voit myös tilata minulta saman jutun sekä suomeksi että ruotsiksi.

Kääntäjänä olen tehokas ja tarkka – voit luottaa siihen, että pidän sovitun deadlinen. Tilaamalla käännöksen minulta saat joustavan prosessin ja kielellisesti hyvän lopputuloksen.

Pidemmät ja yhtenäiset tekstit veloitan sanamäärän mukaan, listakäännökset ja pienemmät tekstimäärät tuntiveloituksella.

Voisinko auttaa sinua? Lue lisää hinnoittelustani ja ota yhteyttä, niin voimme jatkaa suunnittelua yhdessä!

Etsitkö joustavaa ja kokenutta free-toimittajaa?

Kirjoitan tekstejä sekä suomeksi että ruotsiksi. Voin myös tehdä haastattelun yhdellä kielellä ja kirjoittaa jutun toisella. Haluatko tietää, miten kirjoitan? Tutustu työnäytteisiini alla ja ota yhteyttä niin kerron lisää ja voimme yhdessä jutella siitä, miten voisin auttaa.

 
 

Käännöstyön hinta

  • tuntihinta 90 euroa/tunti + alv

  • suomi > ruotsi: 0,30 euroa/sana + alv

  • ruotsi > suomi: 0,25 euroa/sana + alv

Käännöksen hinta sovitaan aina yhdessä ennen kuin aloitan kääntämisen. Paljon terminologiaa sisältävät asiatekstit saattavat olla listahintaa kalliimpia. Kiireellisissä töissä kiirelisä.

Laskutan kaikki työni yritykseni Pinions ky:n kautta (Y-tunnus 2669586-7). Käännöksissä minimilaskutus yksi tunti, alv 24 prosenttia.
 

 


Mitä asiakkaani sanovat minusta?

"Michaelan kanssa työskentely on aina mutkatonta ja helppoa. Hän nappaa nopeasti briiffin ydinajatuksesta kiinni ja luo laadukkaita tekstejä – oli kyseessä sitten tiiviimpi tai pidempi teksti. Hänen kanssaan voi luottaa siihen, että aikataulut pitävät ja lopputulos on loistava."

– Projektipäällikkö Veera Silvendoin, Satumaa Family Business Agency

”Michaela on joustava ja pyrkii toteutuksessa parhaaseen laatuun. Michaela pystyy ja pyrkii ajattelemaan asiakkaan etua ja on näin luotettava yhteistyökumppani.”

– Kristiina Ilvonen, Project-IT

”Michaela on tarkka, sovitut aikataulut pitävät ja kirjoitettu teksti on erittäin sujuvaa. Hänen kanssaan on erittäin miellyttävä työskennellä.”

– Tuottaja Johanna Riva, Isobar Finland


Työnäytteitä

 
 
Skärmavbild 2018-02-18 kl. 15.42.30.png

Vuonna 2014 tein puoluevertailuja Suomen ja Ruotsin välillä Addetolle.

 
Skärmavbild 2018-02-18 kl. 15.43.18.png

Reportaasi afasiaa sairastavasta Peter von Koskullista Yhteishyvässä 1/2013. Lue juttu.

 
Skärmavbild 2018-02-18 kl. 14.56.13.png

Toimin Addeton verkkotoimittajana 2013–2017 ja kirjoitin kaikki tekstini sekä suomeksi että ruotsiksi. Lue haastattelu Heino Nyyssösen kanssa, Addeton sivuilta löydät enemmän kirjoittamiani juttuja.