KÖP MINA BÖCKER

Via formuläret nedan kan du beställa Vad heter ångest på spanska? och Människohundarna. En bok kostar 25 euro, två böcker 45 euro och tre böcker 60 euro. Vill du ha fler böcker än tre är kostar de 20 euro/bok. Alla priser inkluderar moms (10 procent).

Boken/böckerna skickas till dig per post när du har betalat fakturan som sänds till dig per e-post, fakturan skickas manuellt så det dröjer ett tag. Till priset tillkommer postavgift (5 euro för en bok, 7 euro för två böcker). Har du frågor kan du mejla mig på michaela.vonkugelgen@gmail.com.
 

 
omslag.png

Vad heter ångest på spanska?

Erika är 25 år och nyutexaminerad jurist. Hon har allt hon någonsin önskat sig men är ändå inte nöjd. När Erikas långa förhållande havererar blir allt ett enda kaos och hon flyr till Ecuador för att samla ihop sig själv. Hemma väntar drömjobbet och en lysande framtid, men är det verkligen det hon vill med sitt liv?

Vad heter ångest på spanska? är en träffsäker skildring av hur det känns att stiga in i vuxenlivet, om hur jobbigt det är att vara duktig, och om att göra sina föräldrar riktigt jävla besvikna. En bok för unga vuxna – och för alla som vill fly vardagen och istället fantisera om sorglösa surfare på en strand i Ecuador.


Människohundarna – 12 röster

Människohundarna är en samling texter av deltagarna i den tvååriga författarutbildningen Litterärt skapande (2016–2017). I antologin ger tolv skribenter sin syn på livet. 

Själv deltar jag med tre korta texter som handlar om kärlek. Om det som blev, kunde ha blivit och kanske aldrig blir.

"Du är tio minuter försenad i en stad som inte är din. Jag slutar frysa när jag möter din blick. Sedan frågar jag dig om du gillar hamburgare. Du säger ja. Så klart."

människohundarna.png

BESTÄLL

Till vilken adress vill du att jag skickar böckerna? Meddela mig om de ska till någon annan än dig själv.
Markera hur många exemplar du vill ha av boken.
Markera hur många exemplar du vill ha av boken.
Vill du att jag ska signera din bok/dina böcker? Skriv i så fall vem jag ska signera till (och vilken bok det gäller).