Hjälp med din text

De flesta texter mår bra av en extra genomgång av ett par fräscha ögon. Vare sig det handlar om en kort eller lång text så blir man själv blind för felen. När jag korrekturläser din text hittar jag småfelen du inte längre ser. 

Jag kan också hjälpa dig med att finslipa din text – både innehållsmässigt och språkligt. Är ordningen logisk? Är budskapet tydligt? Är texten så bra som den kan vara? Tillsammans kan vi fundera på hur du kan säga det du vill på ett så effektfullt sätt som möjligt. Med min hjälp lyfter din text och blir ännu bättre.

Jag kan hjälpa dig att redigera och korrekturläsa artiklar och innehåll (ej skönlitterärt). Jag korrekturläser också avhandlingar och romaner samt översättningar från finska eller engelska till svenska genom att jämföra den ursprungliga texten med den översatta.

Texthjälpen fokuserar jag än så länge på faktatexter men korrekturläsningen gäller också skönlitteratur. Letar du efter någon som kan kommentera ett skönlitterärt manus rekommenderar jag att du kontaktar en lektör.

Jag fakturerar allt mitt arbete via mitt företag Pinions ky (FO-nummer 2669586-7). Hör av dig om du vill veta mer om mina tjänster.