Skumpaörhängen för livets fest

För ungefär fem år sedan köpte jag ett par cava-örhängen på en julmarknad i Helsingfors. Jag blev totalförälskad i dem och hade dem ofta, men i något skede tappade jag bort det ena örhänget och försökte hitta likadana, men utan resultat.

Hösten 2014 gjorde jag ett par nya cava-örhängen helt själv och postade en bild på dem på Instagram. Jag fick många gillanden och hurrarop och insåg att det kanske finns andra som vill ha likadana örhängen. Då föddes idén om att börja göra och sälja örhängen. Sedan januaria 2015 säljer jag dem via mitt företag Pinions ky.

 
 
cavamalli.jpg

Lätta att bära & passar med allt

Största orsaken till att jag gillar mina egna örhängen så pass mycket som jag gör är att de är otroligt lätta att bära. Du märker dem knappt när du har dem – men det gör garanterat alla andra. Du hittar dem i min Etsy-shop genom att klicka på knappen nedan.

De finns också till salu hos Malin's Foodieliving i Vasa, i Decanter i Esbo samt hos Popana i Ekenäs. I webbshopen finns endast skumpaörhängen, men hör av dig om det är en speciell öl- eller läsksort du gillar och gärna skulle ha ett par sådana örhängen.

 
cava_earrings.jpg
clubmate2.jpg