KORVAKORUJA & LUOVAA KIRJOITTAMISTA

Pinions on luovuudesta syntynyt yritys. Yksilöllisiä korvakoruja ja tekstituotantoa – sekä toimituksellista että fiktiivistä. 

Kaikki alkoi muutama vuosi sitten, kun ostin skumppakorvikset itselleni helsinkiläisiltä joulumarkkinoilta. Jossain vaiheessa hukkasin yhden korviksista, ja yritin pitkään löytää itselleni uudet.

Korviksia ei kuitenkaan löytynyt mistään, joten syksyllä 2014 tein itselleni parin. Julkaisin kuvan koruista Instagramissa, ja kaikki kommentit ja tykkäykset saivat minut ymmärtämään, että ehkä joku muukin haluaisi korkkikorvakorut.

handmade.jpg

MISTÄ NIMI PINIONS?

Lukiosta lähtien ystäväni ovat kutsuneet minua nimellä Kugge, jonka olen itse vääntänyt ruotsin kielen kugghjul-sanaksi (hammasratas). Englanniksi hammasratas on pinion, josta keksin nimen Pinions. Nimi toimii myös vertauskuvana kaikille päässäni pyöriville rattaille, jotka koko ajan yrittävät keksiä uusia ideoita. Joskus niitä ideoita tulee niin paljon, että voisin jakaa niitä muillekin.

SKUMPPAKORVIKSIA JUHLAAN JA ARKEEN

Etsy-kaupastani löydät Moet- ja Cava-korvikset. Muut korvikset lähettämällä sähköpostia minullle: michaela@pinions.fi. Kaikki korkit ovat kierrätysmateriaalia, koukut ovat ruostumatonta terästä ja eivät sisällä nikkeliä. Postitan korvikset minne päin maailmaa tahansa. Yksi pari maksaa 12 euroa + postikulut (n. 1 euro). Iloisia shoppailuhetkiä!     

pinions-3.jpg

Moet-korvikset (korkin yläosa)

Veuve Clicqout-korvikset

clubmate2.jpg

Club mate-korvikset

pinions-8.jpg

Cava-korvikset

pinions-2.jpg

Moet-korvikset (korkin pohja)

pinions-3.jpg

Lonkku-korvikset

YRITYKSEN TIEDOT
Pinions ky is on suomalainen rekisteröity yritys.
Michaela von Kügelgen omistaa yrityksen ja johtaa sitä.
Y-tunnus: 2669586-7.
ALV-numero: FI26695867.
Kaikki hinnat ovat euroissa ja sisältävät ALV:n (24 prosenttia).

Följ Pinions på Facebook.