ÖRHÄNGEN & KREATIVT SKRIVANDE

Pinions är ett resultat av kreativitet på flera olika plan. Originella örhängen och skriven text – både journalistisk och fiktiv. 

Allt började med att jag köpte ett par skumpaörhängen för några år sedan på en julmarknad i Helsingfors. I något skede tappade jag bort det ena örhänget och försökte hitta likadana, men utan resultat.

Hösten 2014 gjorde jag ett par för mig själv och postade en bild på dem på Instagram. Jag fick många gillanden och hurrarop och insåg att det kanske finns andra som vill ha likadana örhängen.

handmade.jpg

VARFÖR HETER FÖRETAGET PINIONS?

Över hälften av mitt liv har mina vänner kallat mig för Kugge, vilket jag alltid kopplat ihop med kugghjul. När jag funderade på ett namn för företaget visste jag att det måste ha något med kugghjul att göra. Därför blev det Pinions, som alltså betyder små kugghjul på engelska. Namnet symboliserar också alla hjul som hela tiden snurrar på i mitt huvud och ger mig massvis med idéer att förverkliga.

KÖP ETT PAR CHAMPAGNEÖRHÄNGEN

Köp mina örhängen från min Etsy-shop – där hittar du Moet & cava-örhängena. Om du är intresserad av de andra modellerna kan du kontakta mig på michaela@pinions.fi. Korkarna är återvinningsmaterial som i annat fall skulle ha slängts i soporna. Själva kroken är nickelfritt stål. Jag postar örhängen överallt i världen. Ett par kostar 12 euro eller ca 115 kronor + frakt.

pinions-3.jpg

Moet-örhängen (topp)

Veuve Clicqout-örhängen (topp)

clubmate2.jpg

Club mate-örhängen

pinions-8.jpg

Cava-örhängen

pinions-2.jpg

Moet-örhängen (botten)

pinions-3.jpg

Gin long drink-örhängen

FÖRETAGSINFORMATION
Pinions ky är ett registrerat företag i Helsingfors, Finland.
Ägs och drivs av Michaela von Kügelgen.
FO-nummer: 2669586-7.
Momsnummer: FI26695867.
Alla priser är i euro och innefattar moms (24 procent).

Följ Pinions på Facebook.