KUKA ON MICHAELA?

Hei! Olen Michaela, 31-vuotias kirjoittava helsinkiläinen. Tällä hetkellä teen töitä free-toimittajana suomeksi ja ruotsiksi ja toimin yrittäjänä. Kirjoitan säännöllisesti muun muassa verkkosivusto Addetolle ja teen käännöstöitä.

Tammikuussa 2015 perustin ensimmäisen yritykseni, jotta voisin laskuttaa tekemäni työt. Samalla toteutin myös salaisen unelmani – skumppakorviksien valmistamisen ja myymisen.

Tammikuusta 2013 lähtien olen kirjoittanut kaunokirjallisuutta ruotsiksi. Elokuussa 2017 ilmestyi esikoisromaanini Vad heter ångest på spanska? ja 2016–2017 osallistun kirjailijakoulutukseen Turussa.

Vuosina 2013–2015 asuin kahteen eri otteeseen Berliinissä, eikä ole epätodennäköistä, että päädyn sinne uudestaan. Olen myös koukussa Latinalaiseen amerikkaan. 2009 toteutin pitkäaikaisen haaveeni, kun matkustelin viisi kuukautta lattareissa. Keväällä 2014 vietin kuukauden Ecuadorissa, tammikuussa 2017 olin pari viikkoa Argentiinassa ja vuoden 2018 alussa suuntaan Keski-Amerikkaan.

Olen opiskellut journalistiikkaa ja viestintää Helsingin yliopistossa. Tämän lisäksi olen opiskellut muun muassa markkinointia Hankenilla ja espanjaa Helsingin yliopiston kielikeskuksessa.

Tarvitsetko jutun kirjoittajaa tai kääntäjää (suomi/ruotsi/englanti)? Ota yhteyttä, mutta aloita mielellään tutustumalla työnäytteisiini.

Michaela von Kügelgen
michaela.vonkugelgen@gmail.com
040 725 4555

  Kuva: Niklas Sandström.

Kuva: Niklas Sandström.